sunnuntai 2. helmikuuta 2014

2014

Edellisestä blogikirjoituksesta on vierähtänyt yllättäväkin paljon aikaa, mutta ei hätää. Oulun selittämättömien ilmiöiden tutkimusseura (OSIT ry) ei ole lakannut olemasta, vaan ajoittaisesta hiljaiselosta huolimatta -tutkimusseura on edelleen pystyssä.

Viime vuonna (2013) Osit kävi suorittamassa toisen tutkimuksen Oulun Nuclear Nightclubilla ja virallinen tutkimusraportti lyödään sähköiseen eetteriin  jossain vaiheessa tulevaisutta.
Tällä hetkellä Osit on vailla keskustelufoorumia, sillä phpbb -palvelun maksulliseksi muuttumisen myötä, Osit ry:n hallitus päätyi lopulta yhteisymmärrykseen keskustelufoorumin sulkemisesta.
Kotisivuihin, -foorumiin ja muuhun sähköiseen palvelintoimintaan keskitetyt varat olisivat tässä vaiheessa nousseet liian suuriksi, ottaen huomioon Osit ry:n omasta pussista maksettuun vapaaehtoistyöhön rajatut resurssit.
Kaikesta huolimatta, -seuramme etsii tällä hetkellä kustannustehokkaampia vaihtoehtoja uusien ratkaisujen kehittämiseksi.
Säästökuurista huolimatta -seuran kotisivut ( http://osit.fi/ ) ovat edelleen voimissaan, kuten -seuramme yhteistiedotkin.

Meille voi edelleen lähettää informaatiota ja muuta asiallista kommentaaria liittyen selittämättömien ilmiöiden tutkimukseen.

1 kommentti:

 1. Hienoa, että ette ole ripustaneet hanskoja naulaan. Psi-ilmiöihin kunnolla tutustuminen vaatii sellaista pitkäjänteisyyttä, jota useimmilta puuttuu.

  Kummitusten metsästäminen on hankalaa puuhaa, jossa hyvän näytön saaminen on todella vaikeata. Onhan meillä tietenkin roppakaupalla epämääräisiä EVP-sihauksia, vahvoja pelon, kosketusten ja kylmyyden tuntemuksia, vilahtelevia hahmoja silmänurkassa, tyhjeneviä akkuja, jne. Mutta kovan luokan näyttö puuttuu edelleen, lukemattomista paranormaalin tutkimusryhmistä ja runsaasta tutkimuslaitteistosta huolimatta. En ole esimerkiksi vielä mistään löytänyt kummitusympäristössä tallennettua lämpötilakäyrää, joka onnistuneena olisi jo sitä tarvittavaa vahvaa näyttöä.

  Poltergeistit olisivat paljon helpompia tutkia, mutta vielä aktiivisten tapausten kimppuun näyttää olevan mahdotonta päästä. Itse olen suuntautunut lähinnä spontaanitapausten tarkisteluun, mutta sillä rintamalla on viime aikoina ollut valitettavan hiljaista. Ilmiöitä useammin kokevat eivät enää vastaa sähköposteihin jne.

  Kun te nyt askaroitte näiden asioiden parissa, niin minulla olisi pari toivomusta:
  - että tietoon tulleita yksittäistapauksia saataisiin SUT:n "piiloluonnolliseen" tietokantaan, josta toivottavasti olette tietoisia (http://www.fufora.fi/sut_paradb/database.php?sid=&s=1)
  - että ghosthuntereitten kesken olisi enemmän yhteistoimintaa ja verkottumista Suomessa

  VastaaPoista