maanantai 20. elokuuta 2012

Valmistautuminen uusiin koitoksiin

Kuten Pasi viittasikin edellisessä tekstissään, tutkimusseuramme alkuvuoden kuviot ovat olleet varsin kiireellisiä; -Lopulta ei niinkään tutkimuksien kannalta, vaan enemmänkin toimintatapojen hiomisen ja aktiivisen toiminnan kehittämisen saralla, varsinkin nyt, kun Oulun selittämättömien ilmiöiden tutkimusseura on rekisteröity yhdistykseksi reilu vuosi takaperin.
Myös kotisivuja on saatu päivitettyä ja muutamia kohtia tutkimusseuramme kuvauksesta on muutettu sopivammaksi tutkimusseuramme nykytilaan.
Lienee jo siis aika pyyhkiä pölyt pois nurkista ja laittaa tutkimuskalusto jälleen toimintakuntoon.

Olemme saaneet kasaan kourallisen varsin potentiaalisia kohteita, unohtamatta tietenkään uusintatutkimusten mahdollisuutta eräisiin kohteisiin joissa olemme vierailleen aiemminkin. Uuden tutkimussesongin avaaminen näyttää siis valoisalta.
Osa näistä tutkimuksen toteuttamisista venynee pakostakin ensi vuoden puolelle, mutta näin syksyn kynnyksellä on tarkoitus kerätä kohteiden informaatiot kasaan ja keskittyä tämän jälkeen itse tutkimusten suorittamiseen.

Elämme siinäkin mielessä varsin kiintoisaa aikaa, koska olemme aikaisemmin suunnitelleet toimintaamme eteenpäin, tulemme kokeilemaan tutkimuksiin liittyen jossain vaiheessa myös uusia asioita.
Näistä asioista tarkempi infromaatio tuodaan esille tulevissa tutkimusraporteissa, sikäli kun niiden osalta tiedotettavaa on.

Tutkimuskalustolle on myös tulossa jossain vaiheessa myös päivityksiä ja uudistuksia, mutta kalustohankintojen laajuudesta, kirjoitamme todennäköisesti myöhemmin.

Summa summarum:
-Säästöliekillä polttelun jälkeen on tullut aika keskittyä jälleen aktiiviseen tutkimustyöhön, joten uusia tutkimuksia on tulossa.
-Odottakaa innolla ja pitkää hatuistanne kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti