torstai 29. huhtikuuta 2010

OSIT tekniikkaa - Osa 4 - EMF-mittarit

EMF-mittari


EMF mittari, eli laite jolla mitataan sähkömagneettikenttiä.

Mittarin asetusten mukaan, laite havaitsee parhaimmillaan todella herkkiä kenttiä sähkölaitteista, sähköjohdoista ja jopa maapallon oman kentän, tosin maapallon oman kentän havaitsevat mittarit ovat jo niin ammattilaistavaraa, että harrastelijalla ei ole mitään järkeä ostaa moista.

Kyseisiä laitteita voi ostaa melkeinpä mistä vaan mittauslaitteisiin erikoistuneista liikkeistä, niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

Jos välttämättä haluat Suomesta tilata ko. laitteita, varaudu maksamaan melko rutosti riihikuivaa käteistä ja kotimaan valikoima on melkoisen suppea. Ulkomailta tilatessa homma onkin jo ihan eri juttu. Valikoimaa riittää ja hinnan mukaan on helppo valita. Jos päädyt tilaamaan ulkomailta EMF-mittarin, varaudu pulittamaan noin 30-50e kappaleesta (plus rahti). Vieläpä jos tilaat euroopan sisältä, ei tullilla ole aihetta napista harrastuksesi laitevalinnasta.

Mutta tilasit vehkeen mistä tahansa, olet sellaisen onnellinen omistaja ja saat halutessasi mittailla vaikkapa kissan luonnollista sähkömagneettista kenttää... Kissa voi olla asiasta eri mieltä, mutta se on sen ongelma, eiköstä vain?

Mihin EMF-mittaria käytetään?

Kuten jo aikaisemmin sanoin, mittaria käytetään mittaamaan noita sähkömagneettisia kenttiä ympäristöstä ja tällä tavalla toimimaan yhteistyössä muiden välineiden kanssa.

Eli joidenkin teorioiden mukaan esim. aaveiden energiakentät ja niiden aiheuttamat anomaliat ovat EMF-mittarin antureiden havainnointipiirissä ja mittarilla voi parhaimmassa tapauksessa päästä seuraamaan selittämättömiä liikkuvia energiakenttiä joiden olemassaolo pistää rapsuttamaan päälakea.

Miten EMF-mittaria käytetään?

Tutkinnan alussa mittarilla käydään koko kohde läpi ja kaikki mahdolliset väitetyt hotspotit. Näin kerätään tietoa paikan luonnollisista EMF-kentistä kuten sähköpääkeskukset, virtakaapelit, virtalähteet jne. Tämä tieto sisällytetään itse tutkimuksiin ja väitettyihin tapauksiin. Esimerkiksi jos jossain paikkaa ihmiset valittavat vaikkapa pääkipua, ahdistuksen tunnetta, paranoiaa jne. voidaan alkutarkastuksen jälkeen selittää oireet vaikkapa ko. tilassa olevalla sähkötaululla tai suojaamattomilla sähköjohdoilla jos sellaisia tilassa sattuu olemaan. Eli todennäköisyyden karsimisen prosessilla poistetaan luonnolliset ja itsestään selvät asiat laskuista.

EMF mittareita pidetään mukana koko tutkinnan ajan ja esimerkiksi EVP sessioissa voidaan mittaria käyttää ns. vuorovaikutusvälineenä tutkittavien ilmiöiden kanssa.

Asetetaan mittari vaikkapa huoneen keskelle, paikkaan jossa ei ole omaa luonnollista häiritsevää säteilyä, ja aletaan kyselemään mahdollisesti muilta paikalla olevilta entiteeteiltä heidän läsnäoloaan. Jos EMF mittari saa ns. tyhjästä lukemaa jota voidaan puheen avulla hallita, käy tämä yksiin teorian kanssa, että samassa tilassa olisi älyllistä entiteettiä liikkeellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti