sunnuntai 9. elokuuta 2015

It's been a whole year already?

Nonniin!

Jos sitä vaikka kerran vuodessa tänne päräyttäisi edes jonkinlaista tekstiä, ettei väki luule meidän siirtyneen oman harrastuneisuuden kohdeyleisöksi, eli ihan kuolleiksi.

Seuratoiminta on tällä hetkellä talviunilla jäsenten siviilikiireiden vuoksi, mutta emme toki missään nimessä ole heittäneet hanskoja naulaan. Katsokaas kun perhe- ja työelämä vaativat aika suuren osan ajankäytöstä ja silloin kun sitä aikaa olisi, niin ei välttämättä riitä paukut keräämään koko kööriä kasaan (Joka muuten asustaa aika hyvin ympäri Suomea ja vuorotyöläisinä!) ja puskemaan yön yli kestävää tutkimusta paikassa X. Toki me olemme kyselleet kovasti uusia kohteita ja pikkuhiljaa yritetään järjestää seuratoimintaa sen asian saralta ettei ihan miehistö ja välineistö pääse ruostumaan paikalleen. Syksykin olisi sopivasti tulossa tämän lystin osalta, eli ei yöllä enää tarvitse käyttää aurinkolaseja.

Siis kuitenkin summa summarum tämän sekavan tekstin osalta;
1) OSIT ei ole kadonnut mihinkään.
2) Tutkimuskohteita etsitään.
3) Suomen kesä on tällä kertaa äärimmäisen surkea.
4) Jatkoa seuraa ja jos ei hatustaan jaksa pitää kiinni, niin ei sitä kannata hyllyynkään vielä heittää... Toki talvihatun voi varata lähelle ihan varmuuden vuoksi.
5) Ei foorumia vieläkään kun hyvät ja ilmaiset sellaiset on oikeasti kiven alla!

Ei muuta, jatkakaa!